hits

JUHUUU!!! Nytt brev i posten! Kanskje blir det baby!

I dag da vi kom hjem fra tur, lå det et nytt brev til oss fra Oslo Universitetssykehus. Det er fire dager siden vi fikk avslag. Naboen i leiligheta ved siden av oss hadde tatt det inn og lagt det i gangen. Hun vet alt om oss ut fra posten. Hun tok inn brevene fra gynekologen i sommer, et brev til Ia og et til meg, tydelig merka med gynekolog på utsiden av konvolutten. Hun tok inn brevet fra Oslo Universitetssykehus som kom på fredag, det var adressert til meg. Og hun tok inn det i dag, adressert til Ia. Hun vet at vi er lesbisk par og nygift, så det kan umulig være så vanskelig å legge sammen to og to. Hun er lesbisk hun også, og ikke dum.

Det fløy hundre tanker og spørsmål gjennom hodet. Hvorfor fikk vi enda et brev? Og denne gangen adressert til Ia. Og det var mange ark inni der. Vi hadde jo fått avslag, hva mer var det å si i den saken?

Det var svar på henvisninga, og denne gangen hadde vi fått time på Ullevål. Vi hadde fått tre timer faktisk, en til meg og to til Ia. Første reaksjonen var vel en slags vantro. Hva skjedde? Hva betydde dette? Vi brukte litt tid til å se på papirene. Alle tre timene er 13.desember. Det ser ut som om Ia er innkalt til en gynekologisk undersøkelse med kontrast klokka ett, og så er vi begge innkalt til samtale klokka to.

Vi skal ringe og spørre om det kan utsettes til i januar. Vi flytter til Østlandet i romjula, så det hadde vært best å få time når vi har flytta sørover.

Det kan bli baby! Det kan gå! Selv om det er mye vi ikke forstår med dette, er følelsene mye bedre i dag, og tankene er langt mer positive. Etter avslaget, har jeg trodd at dette kom til å bli veldig vanskelig å få igjennom, hvis vi i det hele tatt kom til å få det til. Men det kan bli regnbuebarn på oss!!

Ja, jeg vet at det er langt igjen. Jeg vet at dette bare er utredning og vurdering. Vi er ikke lovet behandling enda. Men vi er SÅ mye nærmere enn i går!

#post #henvisning #assistertbefruktning #ønskebarn #regnbuebarn #tomødre #inseminasjon #flytting #utredning

2 kommentarer

CamyReed

21.11.2017 kl.22:06

Ønsker dere alt det beste<3 glad for å høre at dere er litt mer positiv nå. ikke gi opp<3

Cecilie kristiansen

21.11.2017 kl.22:30

Å det blir skal dere se <3

Skriv en ny kommentar